Shut Down The Streets (VINYL)

A.C. Newman

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I´m Not Talking
  2. Do Your Own Time
  3. You Could Get Lost Out Here
  4. Encyclopedia of Classic Takedowns
  5. There´s Money In New Wave
  6. Strings
  7. Hostages
  8. Wasted English
  9. The Troubadour
  10. They Should Have Shut Down the Streets


Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist A.C. Newman
Label Fire Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FIRELP291