Silent Treatment (VINYL)

Highasakite

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

To år er lenge når man snakker om heite indieband som alle plutselig snakker om, men såpass lang tid tok det Highasakite å følge opp kanondebuten All That Floats Will Rain. Highasakite sluttet likevel ikke å være en snakkis i mellomtiden. Her hjemme har kvintetten blitt hyllet som et av landets mest eksportvennlige band, og i utlandet har de blitt omtalt som et av de fremste indiebandene uavhengig av opphav. 

På sitt andre album, som etter to EP-er sluppet utenlands også blir deres internasjonale debutalbum, leker Highasakite seg videre til en enda større lyd. Singel nummer én, "Since Last Wednesday", er et strålende eksempel på dette. I tillegg har de fått med seg produsent Kåre Chr. Vestrheim som har skrudd albumet til perfeksjon. 

Tekstene til låtskriver Ingrid Helene Håvik dreier seg denne gangen ofte om det som foregår bak lukkede dører. De stille krigene i hjemmet, og ønsket om å komme seg vekk derifra. Silent Treatment er ikke like inspirert av barndom og nostalgi som forgjengeren, men har et mørkere preg med betente følelser og temaer. Og indianeren står fortsatt der som et symbol på sjelen.

Sporliste

  1. Lover, Where Do You Live ?
  2. Since Last Wednesday
  3. Leaving No Traces
  4. Hiroshima
  5. My Only Crime
  6. I, The Hand Grenade
  7. Darth Vader
  8. Iran
  9. The Man On The Ferry
  10. Science & Blood Tests

Video

Produktfakta

Utgitt 2014 Reutgitt 2016
Format VINYL Sjanger Indierock
Antall spor 10 Artist Highasakite
Label Name Music & Publishing Bestillingsnummer NAME007LP

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende