Silently Loud (VINYL - 2LP)

Popol Ace & KORK

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

I januar 2003 ble en gammel drøm til virkelighet, da Popol Ace ble invitert til å spille to konserter med KORK på Rockefeller i Oslo, samt i Drammen Teater.

«Silently Loud» ble opprinnelig utgitt som en dobbel DVD i 2004, men er nå trykket på både vinyl og CD, 15 år etter konsertene fant sted. Dermed kan publikum snart igjen få oppleve de musikalske høydepunktene fra denne spennende produksjonen til et av det mest originale og stilskapende norske bandet gjennom tidene.

Det symfoniske potensialet i bandets komposisjoner hadde ligget som en urealisert drøm i mange år, men her er beviset på at av og til blir drømmer til virkelighet. Båret frem av Pete Knutsen nydelige arrangementer, med Frode Thingnæs som dirigent, og Popol Ace sin vakre musikk, kan publikum glede seg over denne legendariske konserten i fysiske utgaver.

Popol Ace er et Spellemannvinnende og Rockheim-innlemmet progressivt rockeband som gav ut fire album mellom 1972 – 1978. På «Silently Loud» består besetningen av Jahn Teigen (vokal), Pete Knutsen (gitar, tangenter og bakgrunnsvokal), Terje Methi (bass og bakgrunnsvokal) og Thor Andreassen (trommer)

Sporliste
 1. Bury Me Dead
 2. Today Another Day
 3. Hunchback
 4. Between You and Me
 5. Leavin’ Chicago
 6. I Can See Tears
 7. The Jester
 8. All We Have Is the Past
 9. Dark Nights
 10. Sleepwalker
 11. For Eternity
 12. Queen of All Queens
Produktfakta
Utgitt 2019 Format VINYL - 2LP
Sjanger Rock Antall disker 2
Artist Popol Ace, Popol Ace & KORK Bestillingsnummer GRLP4599