Sirene (VINYL)

Skambankt

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Skambankt, den framoverlente kvartetten fra Jæren, er tilbake med et knippe signatursterke og varierte låter. Femtealbumet Sirene er en slagferdig og uimotståelig kombinasjon av moderne og klassisk hardrock, anført av singlen "Voodoo".

Bandet tilhører elitedivisjonen av norsk rock. Denne posisjonen har Skambankt erobret gjennom fire sterke album, med store rockelåter som "O dessverre" og "Mantra", og en årrekke med energisk livejobbing i inn- og utland. De har lagt Roskilde og Øya for sine føtter, de har varmet opp for AC/DC på Valle Hovin og DAD på deres store arena-turné i Danmark, og de har fått høy radiorotasjon.

Sirene innebærer et nytt og spennende steg for bandet. Albumet består av låter skrevet av Terje Winterstøe Røthing, arrangert av bandet i en potetkjeller på Bore og spilt inn i Propeller med Kåre Vestrheim bak spakene. Albumet er modent, mørkt og tungt, det er på én og samme tid mer fengende og mer ambisiøst enn tidligere.

Terje Winterstøe Røthing, Tollak Friestad, Hans Egil Løe Abelsnes og Børge Sageng Henriksen har slått på sirenen. Og de mener alvor.

Produktfakta
Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Skambankt
Bestillingsnummer 0888430300316
Video
Lyttespor
Sporliste
  1. Anonyme hatere
  2. Som en sirene
  3. Voodoo
  4. Sort blod
  5. Gamle spøkelse
  6. Våre folk
  7. Sånne som deg
  8. Ulv, ulv
  9. Nemesis
  10. Kald, kald natt

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende