Inngår i

Skogenes Sang (VINYL)

In The Country & Frida Ånnevik

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
In The Country har hugget ut sin helt personlige hylle i pianotrio-berget. Med pianist og komponist Morten Qvenild (Susanna & The Magical Orchestra, Jaga Jazzist, sPacemoNkey) i front, har de tråkket opp stier som ingen andre pianotrioer har gått før dem. Etter en serie med kritikerroste utgivelser på Rune Grammofon og tyske ACT, slipper de her sitt første hele album med vokal - og norske tekster av lyrikeren og skogsarbeideren Hans Børli.

Med seg på Skogenes Sang har de fått den britiske pedal steel-legenden BJ Cole og vokalist Frida Ånnevik. Sistnevnte er en av de mest hyllede og talentfulle unge sangerne og låtskriverne i den nye generasjonen. Frida har to kritikerroste soloplater på samvittigheten, og en Spellemann og flere andre høythengende priser på peishylla.

Hans Børli (1918-1989) fra Eidskog arbeidet hele sitt yrkesaktive liv som tømmerhogger i tillegg til å ha et omfattende forfattervirke. Han fikk derfor merkelappen "skogens dikter". Børli er først og fremst kjent som lyriker, men han skrev også romaner, noveller og skuespill. Utgangspunktet var skogen og livet der, og i diktingen var han også opptatt av politikk og i økende grad eksistensielle problem som angst, tro og død. Morten Qvenild har lenge hatt et sterkt forhold til Hans Børlis lyrikk, og står bak alle tonesettingene på Skogenes Sang.
Sporliste
Disk 1
  1. Det finnes
  2. Perspektiv
  3. Du som bor i mitt blod
  4. Villfugl
Disk 2
  1. Nocturne
  2. Skogenes sang
  3. Ordene
Produktfakta
Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Jazz, Pop Antall disker 1
Antall spor 7 Artist Frida Ånnevik, In The Country, In The Country & Frida Ånnevik
Label Grappa Bestillingsnummer GRLP4472

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også