Sladest - Limited Edition (VINYL - Splatter)


349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Slade were unstoppable throughout the seventies becoming one of Europe's biggest bands, releasing six smash hit albums, including three UK No-1's, a run of 17 consecutive Top 20 singles and their hits are synonymous with the glam era. First released in 1973, this splatter vinyl of 'Sladest' hears the band smash through a series of hits and covers including 'Cum On Feel The Noize', 'Mama Weer All Crazee Now' and 'Coz I Luv You'.
  1. Cum On Feel The Noize
  2. Look Wot You Dun
  3. Gudbuy T'jane
  4. One Way Hotel
  5. Skweeze Me, Pleeze Me
  6. Pouk Hill
  7. The Shape Of Things To Come
  8. Take Me Bak 'ome
  9. Coz I Luv You
  10. Wild Winds Are Blowing
  11. Know Who You Are
  12. Get Down And Get With It
  13. Look At Last Nite
  14. Mama Weer All Crazee Now
Utgitt 1973 Reutgitt 2022
Format VINYL - Splatter Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 14
Artist Slade Bestillingsnummer 4050538804270

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende