Inngår i
 • Norske uker - Vinyl

Slowly, Slowly (VINYL)

Siril Malmedal Hauge

279,20 27920 Veil. pris 349,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
«Slowly, slowly» treffer kroppen umiddelbart, og maner sansene dypere inn i øyeblikket. Navnet, Slowly, to ganger, beskriver en bevegelse, en følelse, som et slags mantra. En hyllest til alt det store i de små øyeblikkene som er rundt oss hele tiden. Låtene og tekstene er fulle av små store øyeblikk som males ut. Som bruset i brystet når du slipper sykkelstyret i nedoverbakke, at mosen fra skogbunnen kjennes myk mot ryggen, gleden ved funnet av en blinkende skatt i fjæresteinene. En suggerende oppfordring om å tørre å la seg berøre, og la tiden noen ganger få stoppe litt opp. «Slowly, slowly» ber deg hvile i noe av det viktigste du har: evnen til å bøye tiden, og gjøre de korte øyeblikkene større.

Albumet er spilt inn i Athletic Sound i Halden i februar og september 2020. Noe av materialet på plata ble laget i forbindelse med kvitteringskonsert for prisen jeg fikk av Moldejazz under festivalen i 2019, og noe av det har kommet i kjølvannet av dette. Jeg har produsert albumet sammen med Dag Erik Johansen, som er utrolig dedikert og full av fine idéer. Vi har jobbet frem nye lyder og lekt med nye måter å gjøre ting på i studio, men hele tiden som en videreføring av lyden til bandet.

Med meg har jeg en formidabel gjeng musikere bestående av Martin Myhre Olsen - saksofoner, Torgeir Hovden Standal - gitarer, Kjetil Mulelid - piano, mellotron, orgel, Martin Morland - kontrabass og Henrik Lødøen - trommer, som setter sitt preg på musikken, i tillegg til meg på vokal og fløyte. Grafisk designer Synne Salvesen har utformet en kollasj full av små øyeblikk som til sammen blir en helhet som preger omslaget på albumet.
Sporliste
 1. Scent Of Lilac
 2. Wooden Hotel
 3. Slowly
 4. Featherlight
 5. Crystals
 6. When Will
 7. Purpose
 8. Magic Fruit
 9. Wanderlust
 10. Tonight
 11. Pearls
 12. Albatross
Produktfakta
Utgitt 2021 Format VINYL
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Siril Malmedal Hauge
Bestillingsnummer 3779380