Snakes And Ladders (VINYL)

Sassybeat

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tre år etter at de den gang 15 og 16 år gamle jentene i Sassybeat ble utnevnt til Norges nye pophåp under Bylarm i 2011, slipper de unge talentene endelig sitt debutalbum.

Med den Knut Schreiner-produserte hitsinglen "The Mouse And The Bear" bekreftet bandet at de hadde noe ekstra å komme med, og i kjølvannet av den eventyrlige starten har jentene fullført skolen, skrevet låter, spilt konserter og jobbet kontinuerlig med musikken - en modningsprosess som her resulterer i Snakes And Ladders, en imponerende popdebut som i tillegg til nevnte single også inneholder blant annet "Turn Around" og "Chances Of Changes".

Snakes And Ladders er produsert av Even Ormestad, Thom Hell og Erik Ljunggren. Med seg på plata har Sassybeat folk som Martin Horntvedt, Olaf Olsen, Karl-Oluf Wennerberg, David Wallumrød, Trond Mjøen, Marit Larsen og Jan Martin Smørdal.

Sporliste

 1. No More
 2. Mimi
 3. Feathers
 4. The Mouse And The Bear
 5. Chances of Changes
 6. Four People
 7. Turn Around
 8. Women, Saxophones and Fairytales
 9. Backwards
 10. The Snakes Don´t Nite If You Stay In Sight
 11. Snakes And Ladders
 12. Good Bad Boy

Video

Produktfakta

Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Sassybeat
Label Universal Norway Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 3770451

Anmeldelser