Songs From The Labyrinth - The Music Of John Dowland (VINYL)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Walsingham
  2. Can She Excuse My Wrongs
  3. "Ryght Honorable: As I Have Bin Most Bounde Unto Your Honor..."
  4. Flow My Tears (Lachrimae)
  5. Have You Seen The Bright Lily Grow
  6. "...Then In Time Passing On Mr. Johnson Died..."
  7. The Most High And Mighty Christianus The Fourth, King Of Denmark, His Galliard
  8. The Lowest Trees Have Tops
  9. "...And Accordinge As I Desired Ther Cam A Letter To Me Out Of Germany..."
  10. Fine Knacks For Ladies
  11. "...From Thenc I Went To The Landgrave Of Hessen..."
  12. Fantasy
Disk 2
  1. Come, Heavy Sleep
  2. Forlorn Hope Fancy
  3. "...And From Thence I Had Great Desire To See Italy..."
  4. Come Again
  5. Wilt Thou Unkind Thus Reave Me
  6. "...After My Departure I Caled To Mynde Our Conference..."
  7. Weep You No More, Sad Fountains
  8. My Lord Willoughby´s Welcome Home
  9. Clear Or Cloudy
  10. "...Men Say That The Kinge Of Spain Is Making Gret Preparation..."
  11. In Darkness Let Me Dwell



Utgitt 2006 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Sting
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer UNI4765722


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende