Stillness And Panic (VINYL + CD)

Hanne Kolstø

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Hanne Kolstø holder frekvensen oppe med sitt tredje soloalbum på like mange år. Hun beholder også kjernen i sin musikk, det musikalske landskapet der alt er lov: electronica, støy, kassegitar, loops, råneres bilmotorer og farens brassband i Sykkylven. Det er nettopp dette styggvakre uttrykket som har gjort henne til kritikeryndling og som ga henne en spellemannsnominasjon for beste popplate i 2012.

Stillness And Panic er skrevet og spilt inn med gamle korps- og tangentinstrumenter i Hannes barndomshjem og i bedehuset der hun selv startet som solist i barnekoret. Lydbildet er større enn tidligere, men stemmen og tekstene utgjør fortsatt kjernen. Musikken ble skrevet etter at Kolstø tok noen måneder fri fra sin ellers konstante turné som har pågått de siste årene. Stillheten, og de refleksjoner man gjør seg på lange fjellturer alene i Sunnmørsalpene, gjenspeiles i svært personlige tekster og i tittelen på plata.

Stillness And Panic er, i likhet med de to foregående utgivelsene, produsert av Øyvind Røsrud Gundersen. Første singel fra albumet var "One Plus One Makes One Out Of Two".

Sporliste

Disk 1
  1. Vertical Split
  2. The Clinch
  3. One Plus One Makes One Out Of Two
  4. Shiftswitch
  5. Our Time Is Up
Disk 2
  1. Someone Else
  2. Nothing Out Loud
  3. Don´t Remember I Forgot You
  4. Meiosis
  5. Stillness And Panic

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2013 Format VINYL + CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Hanne Kolstø
Label Jansen Plateproduksjon Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer JANSEN033

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende