Stone Rollin' (USA-import) (VINYL)

Raphael Saadiq

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Raphael Saadiq fortsetter sitt herlige retrokjør på Stone Rollin', oppfølgeren til The Way I See It fra 2008. Og hans fjerde studioalbum er om mulig enda bedre enn forgjengeren.

Denne gang omfavner Saadiq klassisk soul og gospel, samtidig som han låner freidig også fra tidlig rock og R&B. Hans omgang med svarte musikktradisjoner er tradisjonstro, men også leken og moderne, som det perfekte følge til hans sjelfulle, tidløse vokal. Stone Rollin' er lyden av 60- og 70-tallets rock'n'soul - det er nesten som om Sly & The Family Stone, Curtis Mayfield, Ray Charles og Bobby Womack står på sidelinja og nikker bifallende. Den enormt fengende førstesinglen "Radio" er i særdeles godt selskap her, omgitt av medrivende gitar på åpningslåta "Heart Attack" og breezy solskinn på "Movin' Down The Line", svingende "Day Dreams" og en avsluttende trio med uimotståelig orkestrert midtempo-soul ("Just Don't", "Good Man", "The Answer").

Stone Rollin' er pur Raphael Saadiq fra ende til annen. Han har med seg gjestevokalister og -artister, her er både hornseksjon og strykere, men han spiller selv brorparten av instrumentene på albumet (og han har både arrangert og produsert). De to årene som bassist på turné med Prince var åpenbart god skole - Saadiq viser seg her som en helstøpt musikalsk leder og sjangersjonglør.
 

Sporliste

  1. Heart Attack
  2. Go To Hell
  3. Radio
  4. Over You
  5. Stone Rollin'
  6. Day Dreams
  7. Moving Down the Line
  8. Just Don't
  9. Good Man
  10. The Answer

Produktfakta

Utgitt 2011 Format VINYL
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Raphael Saadiq
Label Sony Music Bestillingsnummer SNY760560.1