Summoning (VINYL)

Karen Musæus

229,00 22900 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
I høst slipper Karen Musæus ny musikk for første gang siden debutalbumet "The House" fra 2015. Andreplata har fått navnet Summoning og slippes på vinyl 11. oktober.

Karen Musæus (f. 1986) er en sanger og låtskriver fra Oslo. Oppvokst med et gammelt piano og bestefars platesamling, ble hun raskt opptatt av melodier som festet seg på tvers av generasjoner. "Karen Musæus - det er bare å merke seg navnet med en gang. Vi snakker vakker popmusikk med ingredienser av både soul, viser og jazz", skrev journalist Tor Hammerø om debuten.

Produsent Andreas Mjøs (Jaga Jazzist, Frida Ånnevik ++) står bak både debuten og oppfølgeren som nå kommer. Albumet består av totalt ni historier som på hver sin måte tematiserer hvordan mennesker kalles til ulike ting i livet, og hvordan magefølelsen hjelper oss med å navigere i alt fra relasjoner og selvrealisering.

Om Summoning sier Karen: "Jeg hadde lyst til å skape et album som tar tak i magefølelsen - det kallet som får oss til å stille opp for oss selv eller andre, eller skyve fra så hardt vi kan. For mange foregår det meste av livet i gråsonene, i grubling og tro og tvil om hva som er riktig avgjørelse og riktig vei. Det eneste man kan gjøre er å kjenne etter, og prøve å navigere".

Musikere på Summoning er Ole Morten Vågan på kontrabass, Bendik Hovik Kjeldsberg på trommer, Lars Gunnar Lien på el-piano, Terje Johannesen på akustisk gitar og trompet, Thomas Helland på piano, Sarah MacDonald Berge på kor, og produsent og arrangør Andreas Mjøs på elektrisk og akustisk gitar, perkusjon, keys og piano.

Sporliste

  1. Anna
  2. Chase
  3. Redeemer
  4. Backbone
  5. Wildfire
  6. Intentions
  7. Here Before
  8. Yet
  9. Confetti

Produktfakta

Utgitt 2019 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Karen Musæus
Bestillingsnummer MUMU1901

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende