Take One - The Origin Of Twelve 70s Soul Masterpieces (VINYL - 180 gram)

Sam Dees

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Good Guys Don't Always Win
  2. Who Are You Gonna Love
  3. Con Me
  4. Married, But Not To Each Other (Previously Unissued)
  5. I Know Where You're Coming From
  6. Only Lonely People
  7. The World Don't Owe You Nothing
  8. Black Tattler
  9. Touch Me With Your Love
  10. Standing In The Wings Of A Heartache
  11. False Alarms
  12. Just As Soon As The Feeling's Over


Utgitt 2014 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Sam Dees
Label Ace Bestillingsnummer HIQLP018