The Beatles In Mono - Vinyl Box Set (VINYL - 14LP)

The Beatles

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Utsøkt samleboks med The Beatles' mono-studioalbum på 180-grams vinyl. Remastret i Abbey Road, direkte fra de analoge mastertapene.

The Beatles i mono. Det var slik de aller fleste lyttere først opplevde bandet på 60-tallet, den gang mono var det dominerende lydformatet. Fram til 1968 fikk alle Beatles-albumene unike mono- og stereomikser, men bandet selv så alltid på monoutgivelsene som de viktigste. Her slippes deres ni britiske studioalbum, USA-samlingen Magical Mystery Tour samt Mono Masters - sistnevnte bestående av spor som ikke er med på albumene. Hvert enkelt omslag er møysommelig kopiert fra originalene, og det følger dessuten med en 108-siders innbundet bok.

Audiofil? Da er dette bursdag og julaften på én gang. Monoalbumene er nemlig remastret i Abbey Road Studios av Grammy-vinnerne Sean Magee og Steve Berkowitz. Og der CD-boksen fra 2009 ble laget ut fra digitale remasters, ble dette nye vinylprosjektet til uten noen som helst form for digital teknologi. I stedet gikk man for samme framgangsmåte som på 60-tallet, guidet av de originale albumene og av detaljerte notater fra de opprinnelige studioteknikerne.

Produktfakta

Utgitt 2014 Format VINYL - 14LP
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist The Beatles Label Apple
Bestillingsnummer CAP6337971.1