The Big Dream - Limited Edition (VINYL - 3LP)

David Lynch

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den legendariske filmskaperen og multimedia-artisten David Lynch følger opp den kritikerroste solodebuten Crazy Clown Time fra 2011. Som man kan forvente av en skikkelig regissør, er The Big Dream en filmatisk affære. Lynch benytter seg av reverb-druknet gitar og sin prosesserte røst for å skape primale stemninger og melodier. I sum fargelegger de en underlig verden befolket av arketyper som Lynchs filmfans bør kjenne igjen: en uimotståelig femme fatale i "Star Dream Girl", en myk romantiker i "The Big Dream" og en besynderlig figur i "Sun Can't Be Seen No More".

The Big Dream inneholder det nedlastningsbare bonussporet "I'm Waiting Here" med Lykke Li. Denne deluxe-vinylen har dessuten "I'm Waiting Here" som separat 7"-single, hvor b-siden dekkes av et etsende mønster gravert av Lynch selv. Vinylutgaven er nummerert og kun trykket i 500 eksemplarer.

Sporliste

 1. The Big Dream
 2. Star Dream Girl
 3. Last Call
 4. Cold Wind Blowin´
 5. The Ballad Of Hollis Brown
 6. Wishin´ Well
 7. Say It
 8. We Rolled Together
 9. Sun Can´t Be Seen No More
 10. I Want You
 11. The Line It Curves
 12. Are You Sure
 13. I´m Waiting Here

Produktfakta

Utgitt 2013 Format VINYL - 3LP
Antall disker 1 Antall spor 13
Artist David Lynch Label Ingrid
Leverandør Playground Bestillingsnummer NGRD020LP

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i