The Blueprint (VINYL -2LP)

Jay-Z

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Med The Blueprint ble det offisielt. Jay-Z kronet seg selv som kongen av rap, med et poetisk mesterverk som la grunnlaget for alle dem som dukket opp i kjølvannet av ham. Og for å gjøre ting enda verre for konkurrentene var beatsa han rimer over her noen av de ypperste hip hop-en hadde bydd på siden salige Notorious B.I.G. for alltid endret sjangerens spilleregler. Og om det skulle være noen tvil: The Blueprint står fortsatt som en påle.

Jay-Z etterlater ingen tvil om ambisjonene, og innleder albumet med en selvsikker "The Ruler's Back". Derfra og ut gruser han alle haters, proklamerer sin kjærlighet for kvinner - alle kvinner - i "Girls, Girls, Girls", beskriver hverdagen i New York på fabelaktige "Heart Of The City (Ain't No Love)" (med den uforglemmelige observasjonen "sensitive thugs / y'all need hugs") og skinner så sterkt på egenhånd at den eneste gjesten det har blitt plass til er Eminem på "Renegade".

The Blueprint er et sjangerdefinerende album som gir resolutt svar på tiltale til dem som måtte våge å trekke mannens ikoniske status i tvil. Vi bøyer oss i støvet.
Sporliste
Disk 1
 1. The Ruler's Back
 2. Takeover
 3. IZZO (H.O.V.A.)
 4. Girls, Girls, Girls
Disk 2
 1. Jigga That Nigga
 2. U Don't Know
 3. Hola' Hovito
 4. Heart Of The City (Ain't No Love)
Disk 3
 1. Never Change
 2. Song Cry
 3. All I Need
 4. Renegade feat. Eminem
Disk 4
 1. Blueprint (Momma Loves Me)
Produktfakta
Utgitt 2001 Format VINYL -2LP
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Jay-Z
Bestillingsnummer 5335347