The Complete Studio Recordings (VINYL)

Alice Clark

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Don´t You Care
  2. Never Did I Stop Loving You
  3. Charms Of The Arms Of Love
  4. Maybe This Time
  5. Say You´ll Never (Never Leave Me)
  6. Heaven´s Will (Must Be Obeyed)
  7. I Keep It Hid
  8. You Hit Me (Right Where It Hurt Me)
  9. You Got A Deal
  10. Hey Girl
  11. Hard Hard Promises
  12. Don´t Wonder Why
  13. Before Her Time
  14. Looking At Life
  15. It Takes Too Long To Learn To Live Alone


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Alice Clark
Label Hi Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer HIQLP45