The Death Defying Unicorn (VINYL - 2LP)

Motorpsycho And Ståle Storløkken

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Etter over 20 års virksomhet er Motorpsycho mer vitale og kunstnerisk utfordrende enn noensinne, og doble The Death Defying Unicorn klinker bandet til med sitt hittil mest ambisiøse prosjekt. Dette er et vaskeekte konseptalbum hvor progressiv rock møter støyende jazz, og hvor musikken er like svimlende fantastisk som den eventyrlige historien om en ung mann til sjøs - en kreativ tour de force fra et band som aldri slutter å overraske. Albumet ble anmeldt til terningkast 6 i Dagsavisen.

Ståle Storløkken (Elephant9, Supersilent) er som komponist og arrangør sterkt delaktig i denne utgivelsen, hvor også de lokale ensemblene Trondheim Jazzorkester og Trondheimsolistene medvirker. Begge holder et høyt internasjonalt nivå, det samme gjør fiolinist og Spellemann-vinner Ola Kvernberg.

The Death Defying Unicorn ble opprinnelig laget som et bestillingverk i anledning Molde Jazzfestivals 50-års jubileum i 2010. Musikken har blitt noe videreutviklet, og deretter innspilt fra bunnen av med Kåre Chr. Vestrheim (Shining, Odd Nordstoga) som co-produsent.

Sporliste

 1. Out Of The Woods
 2. The Hollow Lands
 3. Through The Veil
 4. Doldrums
 5. Into The Gyre
 6. Flotsam
 7. Oh Proteus - A Prayer
 8. Sculls In Limbo
 9. La Lethe
 10. Oh Proteus - A Lament
 11. Sharks
 12. Mutiny!
 13. Into The Mystic

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format VINYL - 2LP
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Motorpsycho, Motorpsycho And Ståle Storløkken
Label Rune Grammofon Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer RLP3124

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i