The Element Of Freedom (USA-import) (VINYL - 2LP)

Alicia Keys

449,00 44900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Med The Element Of Freedom gir Alicia Keys ut sin etterlengtede oppfølger til As I Am (2007). Som på hennes tre foregående studioutgivelser er også her Kerry "Krucial" Brothers tungt inne på produsentsiden. Frihet har, som tittelen viser, vært et sentralt tema for frøken Keys denne gangen, også kreativt. En av vår tids fremste R&B-artister tør vise både styrke og sårbarhet, og denslags blir det flott musikk av. Heller enn å lene seg på retrosoulen fokuserer hun denne gang på mektig R&B med nikk til både åtti- og nittitallet, og låtenes store følelser er ytterst smakfullt produsert.

Første single fra albumet er nydelige "Doesn't Mean Anything", som med sine kontante trommebeats og delikate vokal i aller høyeste grad er representativ for en utgivelse som er Keys' allerede imponerende diskografi verdig. Andre single er ut er ikke noe dårligere, i form av den storslagne balladen "Try Sleeping With A Broken Heart" - som bl.a. ble belønnet med terningkast seks i Dagbladet. Beyoncé er duettpartner på freske "Put It In A Love Song", som også er den mest temposterke låta på albumet.

Innen hennes nydelige versjon av avsluttende "Empire State Of Mind" toner ut, har Alicia Keys ettertrykkelig befestet sin posisjon som en av de aller største innen moderne R&B. Et aldeles strålende album.
Produktfakta
Format VINYL - 2LP Sjanger R&B
Antall disker 1 Antall spor 14
Artist Alicia Keys Bestillingsnummer JRCD746571.1
Sporliste
 1. The Element Of Freedom (Intro)
 2. Love Is Blind
 3. Doesn't Mean Anything (Main)
 4. Try Sleeping With A Broken Heart
 5. Wait Til They See My Smile
 6. That's How Strong My Love Is
 7. Unthinkable (I'm Ready)
 8. Love Is My Disease
 9. Like The Sea
 10. Put It In A Love Song
 11. This Bed
 12. Distance And Time
 13. How It Feels To Fly
 14. Empire State Of Mind (Part II) Broken Down