Inngår i kampanje

The Essential Going Back (VINYL)

Phil Collins

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Going Back
  2. Girl (Why You Wanna Make Me Blue)
  3. (Love Is Like A) Heatwave
  4. Some Of Your Lovin'
  5. Going To A Go-Go
  6. Papa Was A Rolling Stone
  7. Loving You Is Sweeter Than Ever
  8. Something About You
  9. Talkin About My Baby
  10. Do I Love You
  11. Never Dreamed You'd Leave In Summer
  12. Take Me In Your Arms (Rock Me For A Little While)
  13. Too Many Fish In The Sea
  14. Uptight (Everything's Alright)


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Phil Collins
Label Rhino/Atlantic Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227946500