The Outsider - 25th Anniversary Limited Edition (VINYL)

Walter Trout

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Welcome to the Human Race
  2. The Next Big Thing
  3. All My Life
  4. The Love Song of J. Alfred Bluesrock
  5. Don't Wanna Fall
  6. Child Of Another Day
  7. Turn Your Eyes To Heaven
  8. The Restless Age
  9. Gone Too Long
  10. A Matter of the Heart
  11. Can't Have It All
  12. Sanjay
  13. The Outsider


Format VINYL Sjanger Blues
Antall disker 1 Antall spor 13
Artist Walter Trout Label Provogue/Mascot
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0819873010753