The Painted World (VINYL)

Television Personalities

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Stop And Smell The Roses
  2. Painted Word
  3. Life Of Her Own
  4. Bright Sunny Smiles
  5. Mentioned In Dispatches
  6. Sense Of Belonging
  7. Say You Won´t Cry
  8. Someone To Share My Life With
  9. You´ll Have To Scream Louder
  10. Happy All The Time
  11. Girl Who Had Everything
  12. Paradise Estate
  13. Back To Vietnam


Utgitt 1984 Format VINYL
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Television Personalities
Label 1972 Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer IF16