The Roots Of Revolution: Classic Federal Recordings 1956-1960 (VINYL - 2LP)

James Brown

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Please, Please, Please
  2. Chonnie-On-Chon
  3. Gonna Try
  4. I Don't Know
  5. That's When I Lost My Heart
  6. You're Mine, You're Mine
  7. I Feel That Old Feeling Coming On
  8. Why Do You Do Me
  9. No, No, No, No
  10. Let s Make It
  11. Just Won't Do Right
  12. Begging, Begging
  13. That Dood It
  14. Got To Cry
  15. It Was You
  16. I've Got To Change
  17. Try Me (I Need You)
  18. There Must Be A Reason
  19. Messing With The Blues
  20. Tell Me What I Did Wrong
  21. I Want You So Bad
  22. Don't Let It Happen To Me
  23. I Know It's True (I Found Someone)
  24. Good Good Lovin'
  25. I'll Go Crazy
  26. It Hurts To Tell You
  27. Wonder When You're Coming Home
  28. Can't Be The Same
  29. I Walked Alone
  30. This Old Heart
  31. You re Mine, You re Mine
  32. You've Got The Power (w/Bea Ford)


Utgitt 2016 Format VINYL - 2LP
Sjanger Soul Antall disker 1
Artist James Brown Label Southern Records
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer SR3001LP