The Rough Guide To Blind Willie Johnson (VINYL - 180 gram)

Blind Willie Johnson

149,50 14950 Veil. pris 249,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. God Moves On The Water
  2. Dark Was The Night, Cold Was The Ground
  3. Keep Your Lamp Trimmed And Burning
  4. Jesus Make Up My Dying Bed
  5. John The Revelator
  6. It’s Nobody’s Fault But Mine
Disk 2
  1. I Know His Blood Can Make Me Whole
  2. Mother’s Children Have A Hard Time
  3. You’re Gonna Need Somebody On Your Bond
  4. Lord I Just Can’t Keep From Crying
  5. God Don’t Never Change
  6. Bye And Bye I’m Going To See The King


Utgitt 2013 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Blind Willie Johnson
Label World Music Network Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer RGNET1299LP