The Rough Guide To Blues Legends (VINYL)

Blind Boy Fuller

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Truckin' My Blues Away No. 2 (Take 2)
  2. Thousand Woman Blues
  3. Mama Let Me Lay It On You
  4. Corrine What Makes You Treat Me So
  5. Get Your Yas Yas Out
  6. Weeping Willow
  7. Jivin' Woman Blues
  8. Step It Up And Go
  9. Baby Quit Your Low Down Ways
  10. Piccolo Rag
  11. You Never Can Tell
  12. Twelve Gates To The City
  13. Lost Lover Blues
  14. Rag, Mama, Rag (Take 2)


Utgitt 2015 Format VINYL
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Blind Boy Fuller
Label World Music Network Bestillingsnummer RGNET1330LP