The Shirelles Sing To Trumpets And Strings (VINYL)

The Shirelles

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Mama Said
  2. What A Sweet Thing That Was
  3. It's Mine
  4. I Saw A Tear
  5. I Don't Want To Cry
  6. Rainbow Valley
  7. My Willow Tree
  8. The First One
  9. What's Mine Is Yours
  10. Without A Word Of Complaint
  11. I'll Do The Same Thing Too
  12. Blue Holiday


Utgitt 1961 Reutgitt 2016
Format VINYL Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist The Shirelles Label Cornbread
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CRNBR16023