The Studio Collection: Volume II (VINYL - 5LP - 180 gram)


1 499,00 1 49900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager

Boksen inneholder albumene:

Songs From The Labyrinth (2006)
If On A Winter's Night... (2009)
Symphonicities (2LP) (2010)
The Last Ship (2013)
57TH & 9TH (2016)


  1. Walsingham
  2. Can She Excuse My Wrongs?
  3. ''right Honorable: As I Have Bin Most Bound Unto Your Honor...''
  4. Flow, My Tears (Lachrimae)
  5. Have You Seen The Bright Lily Grow
  6. ''...Then In Time Passing On Mr. Johnson Died...''
  7. The Most High And Mighty Christianus The Fourth, King Of Denmark, His Galliard
  8. The Lowest Trees Have Tops
  9. ''... And According As I Desired Ther Cam A Letter...''
  10. Fine Knacks For Ladies
  11. ''...From Thenc I Went To Landgrave Of Hessen...''
  12. Fantasy
  13. Come, Heavy Sleep
  14. Forlorn Hope Fancy
  15. ''...And From Thence I Had Great Desire To See Italy...''
  16. Come Again
  17. Wilt Thou Unkind Thus Reave Me
  18. ''...After My Departures I Caled To Mynde Our Conference...''
  19. Weep You No More, Sad Fountain
  20. My Lord Willoughby's Welcome Home
  21. Clear Or Cloudy
  22. ''...Men Say That The Kinge Of Spain Is Making Gret Preparation...''
  23. In Darkness Let Me Dwell
  24. Gabriel's Message
  25. Soul Cake
  26. There Is No Rose Of Such Virtue
  27. The Snow It Melts The Soonest
  28. Christmas At Sea
  29. Lo How A Rose E'er Blooming
  30. Cold Song
  31. The Burning Babe
  32. Now Winter Comes Slowly
  33. The Hounds Of Winter
  34. Balulalow
  35. Cherry Tree Carol
  36. Lullaby To An Anxious Child
  37. Hurdy Gurdy Man
  38. You Only Cross My Mind In Winter
  39. Next To You
  40. Englishman In New York
  41. Every Little Thing She Does Is Magic
  42. I Hung My Head
  43. You Will Be My Ain True Love
  44. Roxanne
  45. When We Dance
  46. End Of The Game
  47. I Burn For You
  48. We Work The Black Seam
  49. She's Too Good For Me
  50. The Pirate's Bride
  51. I Can't Stop Thinking About You
  52. 50,000
  53. Down, Down, Down
  54. One Fine Day
  55. Pretty Young Soldier
  56. Petrol Head
  57. Heading South On The Great North Road
  58. If You Can't Love Me
  59. Inshallah
  60. The Empty Chair


Utgitt 2017 Format VINYL - 5LP - 180 gram
Sjanger Rock Antall disker 5
Antall spor 60 Artist Sting
Label A&M Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 5375713


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende