The Tower (VINYL - 2LP)

Motorpsycho

399,00 39900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Alltid ute etter å sprenge grenser og søke nye måter å uttrykke seg på, The Tower er et ganske så eventyrlystent album selv etter standarden man er blitt vant med fra Motorpsycho gjennom mer enn 25 år. Det er lett å høre at nytt miljø og nye medspillere og medarbeidere - ikke minst den nye trommisen Tomas Järmyr - har influert og inspirert bandet; dette låter ikke som noe annet Motorpsycho album! Riffene er mektigere og søtsakene er akkurat passe laidback; vi får de lange, episke verkene side om side med låter som oser av ny energi og spilleglede, samt kanskje bandets aller fineste ballade. Vi lever i en merkelig tid, noe som også reflekteres i tekstene. Fokus er flyttet fra det mer introverte og personlige, til betraktninger om samtiden og den verden vi lever i.

The Tower er innspilt i White Buffalo studio i Los Angeles og Rancho De La Luna i Joshua Tree, med noe etterarbeid gjort hjemme i Trondheim. Totalt klokker den inn på hele 85 minutter. Coveret prydes av maleriet Babels Tårn av Håkon Gullvåg - en av våre fremste kunstnere - og vinyl-utgaven kommer i et fire-panels utbrettscover.

Motorpsycho er tilbake for full maskin og dette er bare starten på et nytt og spennende kapittel i historien om et av landets aller største band.

Sporliste

  1. The Tower
  2. Bartok Of The Universe
  3. A. S. F. E.
  4. Intrepid Explorer
  5. Stardust
  6. In Every Dream Home
  7. The Maypole
  8. A Pacific Sonata
  9. The Cuckoo
  10. Ship Of Fools

Produktfakta

Utgitt 2017 Format VINYL - 2LP
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 10 Artist Motorpsycho
Label Rune Grammofon Bestillingsnummer MPLP301