The Woman In Me (VINYL)

Shania Twain

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Home Ain't Where His Heart Is (Anymore)
  2. Any Man Of Mine
  3. Whose Bed Have Your Boots Been Under?
  4. (If You're Not In It For Love) I'm Outta Here!
  5. The Woman In Me (Needs The Man In You)
  6. Is There Life After Love?
  7. If It Don't Take Two
  8. You Win My Love
  9. Raining On Our Love
  10. Leaving Is The Only Way Out
  11. No One Needs To Know
  12. God Bless The Child


Utgitt 1995 Reutgitt 2016
Format VINYL Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Shania Twain Label Mercury Nashville/USM
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5701027