Theme From Crying Fountain (VINYL)


349,00 34900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Grand Delusional
  2. Cliché Suite
  3. Staring At Zero
  4. No Help Pamphlet
  5. Face To Face With My Face
  6. Emblems of Another Story
  7. No Tree No Branch
  8. Cred Woes
  9. Coins In My Caged Fist
  10. Ripe Ripe Rot
  11. Crying Fountain


Utgitt 2017 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Artist Liars Label Mute
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer STUMM414