Thirty Weeks In 1963 (VINYL - Picture Disc)

The Beatles

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Saw Her Standing There
  2. There's A Place
  3. Do You Want To Know A Secret
  4. A Taste Of Honey
  5. Misery
  6. From Me To You
  7. Thank You Girl
  8. One After 909
  9. I'll Be On My Way
  10. Baby It's You A11 Love Me Do
  11. Slow Down
  12. Crying, Waiting Hoping
  13. To Know Her Is To Love Her
  14. Long Tall Sally
  15. Glad All Over
  16. You Really Got A Hold On Me
  17. Honey Don't
  18. Ooh My Soul!
  19. Can't Buy Me Love
  20. Hold Me Tight
  21. Don't Bother Me


Reutgitt 2017 Format VINYL - Picture Disc
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist The Beatles
Label Doxy Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DOP8018


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også