This Is Sinatra! (VINYL + MP3)

This Is Sinatra! (VINYL + MP3)

Frank Sinatra

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. I've Got The World On A String
  2. Three Coins In The Fountain
  3. Love And Marriage
  4. From Here To Eternity
  5. South Of The Border
  6. Rain (Falling From The Skies)
  7. The Gal That Got Away
  8. Young At Heart
  9. Learnin' The Blues
  10. My One And Only Love
  11. (Love Is) The Tender Trap
  12. Don't Worry 'Bout Me


Utgitt 1956 Format VINYL + MP3
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Frank Sinatra
Label Signature Sinatra Bestillingsnummer 3776141