This Old Heart Of Mine (VINYL)

The Isley Brothers

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nowhere To Run
  2. Stop! In The Name Of Love
  3. This Old Heart Of Mine (Is Weak For You)
  4. Take Some Time Out For Love
  5. I Guess I´ll Always Love You
  6. Baby Don´t You Do It
  7. Who Could Ever Doubt My Love
  8. Put Yourself In My Place
  9. I Hear A Symphony
  10. Just Ain´t Enough Love
  11. There´s No Love Left
  12. Seek And You Shall Find


Utgitt 1966 Format VINYL
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Isley Brothers
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer HIHO269.1