This Party Is Just Getting Started (VINYL)

Selector Dub Narcotic

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Hotter Than Hott
  2. Baby's Got Oi
  3. All Thumbs
  4. I Need Sum
  5. The Party's Over
  6. What the??
  7. Carry the Sun
  8. All for the Sake of Rhymin'
  9. Recreational Ironing
  10. Let's Spend Some Time Together
  11. And Stuff Like That There
  12. Lonely Planet Puss'n'Boots
  13. Docu Drama
  14. Every Woman


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Selector Dub Narcotic
Label K Records Leverandør Playground
Bestillingsnummer KLP199