TI - Begrenset Opplag (VINYL - Hvit)

Skambankt

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Hvit vinyl, gatefold, bronsefoliert cover

Skambankts nye album TI markerer bandets tilbakekomst til den storslagne og energiske rocken de er mest kjent for, hvor budskap og riff slår like hardt.

Skambankt har etter 10 album og mange år med kontinuerlig turnering befestet seg som et av de største nasjonale norske rockebandene i dag. Deres unike vri på melodisk og hardtslående, men også poetisk og meningsbærende rock traff en umiddelbar nerve hos norske lyttere.

Når Skambankt først er i gang lar de seg ikke stoppe. Det er et aktivt og engasjert band som jobber hardt, både med å skape og å fremføre musikken sin.

Mellom 2003 og 2014 ga bandet ut 5 album før de tok en kort pause. Etter at Skambankt kom tilbake sent i 2017 skulle ting gå kjappere. Bandets sjette album «Horisonten Brenner» kom i 2018, før ytterligere tre kritikerroste album fulgte fortløpende. I tillegg til å turnere aktivt og besøke utallige spillesteder i Norge, spille på masse festivaler, rakk altså Skambankt å slippe 4 album på 4 år. Flere av singlene på disse albumene ble A-listet på riksradio.

Sporliste
  1. Satan – Det E Du
  2. Faen Ta, Amerika
  3. Døde Øyne
  4. TI
  5. Elefanten i Rommet
  6. Ulver
  7. De Uenige
  8. Tider
  9. Plan A
  10. Boomerang
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL - Hvit
Sjanger Rock Artist Skambankt
Bestillingsnummer INDIE344LPL

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i