TI (VINYL)

Skambankt

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Svart vinyl, gatefold

Skambankts nye album TI markerer bandets tilbakekomst til den storslagne og energiske rocken de er mest kjent for, hvor budskap og riff slår like hardt.

Skambankt har etter 10 album og mange år med kontinuerlig turnering befestet seg som et av de største nasjonale norske rockebandene i dag. Deres unike vri på melodisk og hardtslående, men også poetisk og meningsbærende rock traff en umiddelbar nerve hos norske lyttere.

Når Skambankt først er i gang lar de seg ikke stoppe. Det er et aktivt og engasjert band som jobber hardt, både med å skape og å fremføre musikken sin.

Mellom 2003 og 2014 ga bandet ut 5 album før de tok en kort pause. Etter at Skambankt kom tilbake sent i 2017 skulle ting gå kjappere. Bandets sjette album «Horisonten Brenner» kom i 2018, før ytterligere tre kritikerroste album fulgte fortløpende. I tillegg til å turnere aktivt og besøke utallige spillesteder i Norge, spille på masse festivaler, rakk altså Skambankt å slippe 4 album på 4 år. Flere av singlene på disse albumene ble A-listet på riksradio.

Sporliste
  1. Satan – Det E Du
  2. Faen Ta, Amerika
  3. Døde Øyne
  4. TI
  5. Elefanten i Rommet
  6. Ulver
  7. De Uenige
  8. Tider
  9. Plan A
  10. Boomerang
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist Skambankt Bestillingsnummer INDIE344LP

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende