Tidsmaskin (VINYL - 2LP)

DumDum Boys

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Fra den bluesy og seige åpningslåta "Gutten i røyken", og gjennom et helt album som suverent mestrer å være både eventyrlystent og tradisjontro, er det ingen tvil om at dette er et DumDum Boys i storform. Høydepunktene er mange: stampende "Selvskudd", den uimotståelige singlen "Snø på Mars", temporockeren "Kannibal" og den rufsete og innstendige "Nådeløs" - sistnevnte kanskje albumets aller beste. Det er åpenbart mulig å være både erfaren og sulten på samme tid. Imponerende.

DumDum Boys har, siden starten som Wannskrækk i 1979, vært et av de soleklart mest sentrale bandene i norsk rockehistorie, og i 2008 ble de tildelt hedersprisen under Spellemann-utdelingen. 30 år etter at karrieren som musikere begynte, er de fortsatt like sugne på å vise nordmenn hvor rockeskapet skal stå, og på Tidsmaskin blir altså oppdraget utført med glans.

Tidsmaskin ble innspilt i Gøteborgs Svenska Grammofon Studion, samt de mer hjemlige Oslo-studioene Malabar og Amper Tone.
Sporliste
Disk 1
 1. Gutten i røyken
 2. Selvskudd
 3. Snø på Mars
Disk 2
 1. Vildensky
 2. Element
 3. Slinger
Disk 3
 1. Kannibal
 2. Nådeløs
 3. En vakker dag
Disk 4
 1. Tidsmaskin
 2. Smoking
 3. Hold deg fast
 4. Pokkerivold
Produktfakta
Utgitt 2010 Format VINYL - 2LP
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist DumDum Boys
Bestillingsnummer 7070925091813