Tommy Tokyo - Limited Edition (VINYL - Farget)

Tommy Tokyo

469,00 46900 Veil. pris 499,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Tidlig på morgenen, den 22. mars i år, ble den tjuende og siste miksen til Tommy Tokyos kommende album ferdigstilt av Kai Andersen, og sendt til produsent og musiker Gøran Grini. Omtrent samtidig dør Tommy Lorange Ottosen på St. Olavs Hospital i Trondheim. Der hadde han vært innlagt siden nyttårsaften i påvente av en lungetransplantasjon. Tommy ble 50 år gammel.

Da koronaen brøt ut for to og et halvt år siden var Tommy allerede syk, men frisk nok til at han kunne både spille og synge, og han var ved godt mot. Vi ble enig om å lage en plate for året 2022. Det skulle være et dobbeltalbum, med 20 låter, som skulle markere hans 20-årsjubileum som artist. Det albumet har vi sammen med produsent Gøran Grini spilt inn, og i samråd med hans familie er det besluttet at denne platen slippes som planlagt den 7. oktober i høst.

Tommy er kjent for de aller fleste som en dønn ærlig og kompromissløs artist og låtskriver, og denne platen er intet unntak. Han beskriver virkeligheten slik han ser den, opplever den, av og til med en stor dose humor, ofte personlig, men aldri privat. I flere av låtene beskriver han sin egen situasjon, hvilket jeg må innrømme er svært sterkt og spesielt. Som for eksempel i låten «New Parts», som var den tjuende og siste miksen vi fikk den morgenen han døde. Tommy fikk dessverre aldri «new parts», men den musikalske arven han etterlater seg står det virkelig respekt av. Det vil jeg gjerne takke ham for.

Terje Pedersen, Drabant Music

Sporliste
 1. I'm Coming Home
 2. Wings Of Good Fortune
 3. I Just Hope I Didn't Murder Anyone
 4. Free
 5. Savings And Loan
 6. Imposter
 7. Stranded On The Moon
 8. Guardsman
 9. Autumn
 10. Swallowed By The Past
 11. Chesalon
 12. This Time
 13. Pandemic
 14. It's The Money Every Time
 15. Avoiders
 16. Hello
 17. Pawnbroker's Alley
 18. The Truthful Rain
 19. Lady Springtime
 20. New Parts
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL - Farget
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Tommy Tokyo
Bestillingsnummer DM164LPX

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i