Too Little Too Late (VINYL + CD)

Empty Bottles Broken Hearts

249,00 24900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. Winter Came Early (When You Came Late)
  2. Don't Hide Your Tears
  3. The Other Side Of Love
  4. The Only Thing Harder Than Loving You (Was Letting You Go)
  5. The Strip
  6. How Can You Be So Close (And So Far Away)
  7. Please Wipe My Tears
  8. Between Your Heart And A Hard Place
  9. What Do I Have To Do
  10. Who's To Blame


Utgitt 2016 Format VINYL + CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Empty Bottles Broken Hearts
Label Apollon Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer APR011LP