Too Loud To Live, Too Drunk To Die (VINYL)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Still the Elite
  2. Life Metal Must Die
  3. Too Loud to Live, Too Drunk to Die
  4. Scumbag
  5. Gehennah Will Destroy Your Life
  6. Let´s Fall off the Wagon
  7. Cause We´re a Street Metal Band
  8. Tonight We Fight
  9. When All Else Fails - Destroy!
  10. Low on Cash, High on Speed
  11. We Stole Your Song
  12. Unholy & Unpleasant
  13. All of the Decadence, None of the Success


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Gehennah
Label Metal Blade Leverandør Sony
Bestillingsnummer 03984154331