Turn!Turn!Turn! (VINYL - Mono)

The Byrds

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)
  2. It Won't Be Wrong
  3. Set You Free This Time
  4. Lay Down Your Weary Tune
  5. He Was A Friend of Mine
Disk 2
  1. The World Turns All Around Her
  2. Satisfied Mind
  3. If You're Gone
  4. The Times They Are a-Changin
  5. Wait And See
  6. Oh! Susannah



Utgitt 1965 Format VINYL - Mono
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Byrds
Label Sundazed Leverandør Import
Bestillingsnummer SUZ5198.1