Up For You And I - 10 års jubileumsutgave (VINYL)

Minor Majority

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Limitert utgave av Minor Majoritys klassiker Up For You And I. Trykket opp i 300 eksemplarer på svært eksklusiv gatefold 180-grams vinyl. Remastret av Andreas Berczelly og med to bonusspor, blant annet en demoversjon av hiten "Supergirl".

Etter massiv kritikerros, en spellemannominasjon og 10.000 solgte plater er Minor Majority klar med sin tredje langspiller, Up For You And I. Mens If I Told You, You Were Beautiful var en svært nedstrippet affære, er Up For You And I en tyngre og mer gjennomført plate. Duoen Pål Angelskår og Jon Arild Stieng har denne gang hatt med seg et fullt band i studio, og resultatet er en mer variert og detaljrik utgave av bandets sofistikerte popmusikk.

6/6 i Dagsavisen, hvor det sto: "På sitt forrige album, If I Told You, You Were Beautiful, beviste duoen Pål Angelskår og Jon Arild Stieng i Minor Majority at ingenting falt dem mer naturlig enn å lage praktfull popmusikk, og radiohiten "Dancing In The Backyard" gjorde at vi gledet oss vilt til fortsettelsen. På Up For You & I har de overgått alle forventninger og laget et album som er den reneste oppvisning i god smak, lekker popproduksjon og – viktigst av alt – låtteft helt utenom det vanlige."

Produktfakta

Utgitt 2004 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Artist Minor Majority Label Big Dipper Records
Leverandør Torggata Platebar AS (Big Dipper Distribusjon) Bestillingsnummer BDRLP041X

Anmeldelser