Uptown Special (VINYL)

Mark Ronson

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Uptown Special er inspirert av Mark Ronsons musikalske røtter. Som tenåring i New York ble han dratt mot hip hop, funk, soul og R&B - det var disse skivene han drasset på i starten av DJ-karrieren, og den samme ripete, inspirerende vinylen vendte han tilbake til i prosessen med fjerdealbumet. Kevin Parker fra Tame Impala synger på tre låter og bidrar med diverse instrumentering og kor på flere andre, mens lista over øvrige gjester inkluderer navn som Bruno Mars, Andrew Wyatt (Miike Snow) og nykommeren Keyone Starr.

Uptown Special ble skrevet og produsert sammen med Grammy-vinner Jeff Bhasker (Kanye West, Drake, Alicia Keys) i løpet av 18 måneder. Innspillingene fant sted i studioer i London, Memphis, Los Angeles og New York City. Brorparten av tekstene - dog ikke førstesingle "Uptown Funk" med nevnte Mars - er ført i pennen av den Pulitzer-vinnende amerikanske forfatteren Michael Chabon.

Sporliste
 1. Uptown's First Finale (Feat. Stevie Wonder & Andrew Wyatt)
 2. Summer Breaking (Feat. Kevin Parker)
 3. Feel Right
 4. Uptown Funk (Feat. Bruno Mars)
 5. I Can't Lose (Feat. Keyone Starr)
 6. Daffodils (Feat. Kevin Parker)
 7. Crack in the Pearl (Feat. Andrew Wyatt)
 8. In Case of Fire (Feat. Jeff Bhasker)
 9. Leaving Los Feliz (Feat. Kevin Parker)
 10. Heavy and Rolling (Feat. Andrew Wyatt)
 11. Crack in the Pearl, Pt. II (Feat. Stevie Wonder & Jeff Bhasker)
Video
Produktfakta
Utgitt 2015 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Mark Ronson
Label RCA Bestillingsnummer 0888750682413