Verden Er Enkel (VINYL)

Honningbarna

171,75 17175 Veil. pris 229,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Siden de debuterte med den selvtitulerte EP-en Honningbarna i 2010, har det unge bandet fra Kristiansand gjort seg bemerket i både inn- og utland. I 2011 ble de kåret til Årets Urørt i P3s konkurranse for usignerte band, og samme år ga de ut debutalbumet La Alarmane Gå som ble belønnet med en Spellemann i kategorien rock.

Honningbarnas mål er enkelt og greit verdensherredømme. Uten fiksfakserier eller jåleri, men med pur energi og ekte kjærlighet til musikken - og på denne vinylutgaven av andrealbumet Verden Er Enkel leverer de 12 rasende punkrocklåter på sørlandsdialekt. Også på tekstsiden er ambisjonene i orden. Eller for å sitere vokalist og cellist Edvard Valberg: "Målet med tekstene er at folk skal tenke selv, og vi vil sette dem i situasjoner der det kreves. Vi driter i om E6 skal bygges ut eller ikke, det er de store ideene og tankene som skal forandre noe."

Denne gangen er det stjerneprodusenten Pelle Gunnerfeldt, kjent som mangeårig samarbeidspartner av The Hives, som står for produksjonen. Albumet inneholder blant annet "Offerdans" og "Fuck kunst (dans dans)".

Sporliste

Disk 1
 1. Dødtid
 2. Ikke la deg rive med
 3. Tynn is
 4. Fritt ord, fritt fram
 5. God jul, Jesus
 6. Fuck kunst (dans dans)
Disk 2
 1. Offerdans
 2. Ned
 3. Si nei
 4. Velkommen tilbake
 5. Verden er enkel
 6. Gi oss kick

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2013 Reutgitt 2015
Format VINYL Sjanger Indierock
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Honningbarna Label Opp De Nye Blanke
Leverandør Diger Distro Bestillingsnummer BLANKE003LP

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i