Inngår i
 • Vinyl Nice Price - 3 for 600,-

Villa Nordraak (VINYL)

Sigvart Dagsland

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
30 år etter at Sigvart Dagsland første gang besøkte Villa Nordraak og kom i kontakt med Kirkelig Kulturverksted, vendte han tilbake med 13 helt nye sanger og et orkester på 8. For noen ganger er det fint å dra tilbake - for å gjøre noe helt nytt.

En uke i begynnelsen av januar 2012 slapp Sigvart Dagsland sitt Bryllups- og begravelsesorkester løs på de nye sangene. Stedet var den gamle villaen hvor KKV holdt til fra 1978 til 2000, resultatet er noe man best kan beskrive som en form for organisk frodighet. Det hele begynner og slutter med vals, og mellom de to feiende låtene er vi vitne til et spenn i smaksregister fra bittert og beskt til sødmefylt og salt. Tekstenes rike persongalleri gir plass for det lekne og svingende så vel som det humoristiske og underfundige, og ekteparet Karoline Krüger/Sigvart Dagsland har laget en usedvanlig vakker sang - satt til en tekst av André Bjerke - om skilsmisse og brudd (Karoline deltar ikke som utøver, men melodien har de to skrevet sammen).

Alle arrangementene på Villa Nordraak er improvisert fram, og de aller fleste instrumentene er innspilt samtidig. Et patinert Bechstein-konsertflygel fra 1893 er møblementets midtpunkt, i blant traktert av Dagsland selv, iblant av hans tangentmedhjelper Torjus Vierli. De øvrige musikerne i Bryllups- og Begravelsesorkesteret er Mathias Eick, Sigmund Groven, Geir Sundstøl, Julian Berntsen, Ingelin Reigstad Nordheim, Hildegunn Garnes Reigstad, Bjørn Holm og Arnfinn Bergrabb. Tekster og melodier er for det meste signert Dagsland, oftest i et ordsamarbeid med Mike McGurk. Innspillingen er produsert av Villa Nordraaks husvert, Erik Hillestad.

Sporliste
 1. Bryllupsvals
 2. Eg stikke
 3. Det tar lang tid
 4. Om eg ikkje visste
 5. Mannen som gjekk for langt
 6. Deprimert
 7. Aleina
 8. Rundt og rundt
 9. Pastor Øvrebottens tango
 10. Uden ord
 11. Sei du vil
 12. Aldri
 13. Livet går videre
Video
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2012 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Sigvart Dagsland
Label Kirkelig Kulturverksted Bestillingsnummer FXLP379