Violeta Violeta Volume II (VINYL)

Kaizers Orchestra

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Knappe ti måneder etter den første utgivelsen i den ambisiøse trilogien Violeta Violeta, slipper Kaizers Orchestra del to av sin romantiske tragedie. Og denne gang leverer Jærens stolthet et skikkelig rockealbum.

Der Violeta Violeta Volume I var svært variert i både stil og stemning, er nemlig Volume II langt mer sjangerbevisst. Med slagverk og elektriske gitarer i sentrum er fokuset hele veien på temposterk rock og pop, innspilt tilnærmet live i studio og med bøttevis av energi. Den flotte singlen "Drøm videre Violeta" - bandets hittil største radiohit - er i så måte et slags unntak, for som et av de roligere sporene på albumet utgjør den et aldri så lite taktskifte innimellom mer bastante låter som "Støv og sand" og "Far til datter". Samtidig er det en klar sammenheng mellom samtlige spor, både tematisk og sjangermessig, og rendyrkingen av uttrykket levner absolutt ingen tvil om at dette er et Kaizers-album - med mye særegen lyd og en klar nerve gjennom samtlige låter.

Violeta Violeta Volume II ble spilt inn i Duper Studio i Bergen, hvor frontmann Janove Ottesen produserte sammen med ringrevene Yngve Sætre og Jørgen Træen. Gitarist Geir Zahl har denne gang skrevet et par av låtene - som han også synger på.
Sporliste
Disk 1
  1. Den romantiske tragedien
  2. Domino
  3. Drøm videre, Violeta
  4. Faen i båten
  5. Far til datter
Disk 2
  1. Gresk komedie
  2. I ett med verden
  3. Silver
  4. Støv og sand
  5. Tusen dråper regn
Produktfakta
Utgitt 2011 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Kaizers Orchestra
Label Petroleum Records Bestillingsnummer 7044176970074