Violeta Violeta Volume III (VINYL - 180 gram)

Kaizers Orchestra

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Violeta Violeta Volume III er finalen av Kaizers Orchestras mest storslagne prosjekt noensinne. På litt over to år har de populære rogalendingene fullført en hel trilogi, fylt Oslo Spektrum til randen, headlinet de største festivalene i Norge, spilt foran 60 000 publikummere på den orange scenen på Roskilde og vært på sin lengste klubbturné siden 2002. Violeta-eventyret avsluttes da også med et skikkelig rockesmell - større, kraftigere og mer ambisiøst enn man noen gang tidligere har hørt fra Kaizers.

For å runde av det storslåtte oljefateventyret har bandet hentet inn Stavanger Symfoniorkester som teller hele 64 musikere, i tillegg til at låtene på har en snittlengde på hele seks minutter. Første single fra albumet var "Aldri vodka, Violeta", presist beskrevet av frontmann Janove som "en låt som viser nesten alle sidene ved Volume III: det vakre, det vare, det brutal-primale, det underfundige, det allsangvennlige, det aggressive, det nydelige".

Sporliste
  1. Begravelsespolka
  2. Forloveren
  3. Aldri vodka, Violeta
  4. Tvilling
  5. Det polaroide liv
  6. Siste dans
  7. Markedet bestemmer
  8. Satan i halsen
  9. Perfekt i en drøm
  10. Sekskløver
Produktfakta
Utgitt 2012 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Kaizers Orchestra
Bestillingsnummer 0887654102317