Volt (VINYL)

Amund Maarud

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Med Volt er Amund Maarud tilbake i rocken - og avslutter trilogien som begynte med Spellemannsprisvinnende Electric i 2011 og fortsatte med nominerte Dirt i 2012.

Der mange ville gjort det lettere for seg selv (altså trykket inn "Black Crowes- knappen" og kjørt på med formatert bluesrock), tar Amund på Volt større musikalske sprang enn noen gang. Han åpner med Racounteurs- og Kings Of Leon-inspirerte "No Love Between Us", før han skyter videre inn i "Wild Child". Sistnevnte låt leder tankene over på inspirasjonskilder som Gary Clark Jr og The Black Keys. Her serverer også Amund platas tydelige gitarhøydepunkt, og viser igjen at han er en av landets beste gitarister. "Love That Burns" er Maarud på sitt mest syrete hittil, i ei åpen og luftig låt som ender i en lang jam i gata til Wilco. Deretter fyrer han inn i den energiske singelen "Sticky" der både Eagles Of Death Metal og Queens Of The Stone Age lurer i krokene. Førstesinglen "Her Favorite One" med Malin Pettersen på gjestevokal har fått en solid remiks og fremstår som enda mer typete og mørkere. Albumet ender i den mørke rockevalsen "12 Step Waltz", og man sitter igjen med inntrykket av en artist som har visjoner på tvers av sjangre og båser.

Albumet er spilt inn av bror Henrik Maarud i guttas Snaxville Recordings i Skogbygda. Henrik spiller også trommer på hele plata.
Produktfakta
Utgitt 2015 Format VINYL
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Amund Maarud
Bestillingsnummer SNAXLP1501
Lyttespor
Sporliste
  1. No Love Between Us
  2. Wildchild
  3. Love That Burns
  4. Sticky
  5. Lovelights
  6. Her Favourite One
  7. Tears Of Rage
  8. Burning
  9. Catch Up With You
  10. 12 Step Waltz

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende