We'll Never Know Unless We Try (VINYL)

Darling West

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Cosmic folk. Det er termen Darling West fikk slengt etter seg av legenden Lucinda Williams etter at de hadde opptrådt på samme scene for noen år siden. En treffende beskrivelse, selv om de nye låtene også beveger seg over i vestkystpopens solfylte landskap.

På «We’ll Never Know Unless We Try» får vi både poplåter som er selvskrevne med vinden i håret og biltaket nede, og ballader som setter tårekanalene i arbeid. Med all tiden Darling West har investert i USA og Nashville, fremstår det nesten naturlig at selveste Aaron Lee Tasjan bidrar som låtskriver på en av låtene.

«Etter to år med ekstremt mye reising og mange møter sitter vi igjen med en opplevelse av at det finnes mange gode krefter i sving, selv om verdensbildet tidvis kan se håpløst ut. Uten at det har vært en bevisst tanke i låtskrivingsprosessen, ser vi at vi har latt oss inspirere av dette og at håp og oppmuntring har blitt en slags rød tråd i tekstuniverset denne gangen,» sier bandet selv.

Darling West er alltid i bevegelse. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland. Deres nordiske vri på amerikansk låt-tradisjon ble videre illustrert med «While I Was Asleep» (2018). I 2019 i Nashville satte de seg også ned sammen med byens råeste trubadur, Aaron Lee Tasjan, og skrev låta «True Friends».

«We’ll Never Know Unless We Try» er spilt inn i Propeller Studios i Oslo, og er produsert av Kåre Chr. Vestrheim (Marit Larsen, Highasakite, Odd Nordstoga, m.fl). Låtene på skiva nikker jevnlig til gamle helter som Fleetwood Mac, Jackson Browne og The Byrds, samtidig som man selvfølgelig finner det lett gjenkjennelige Darling West-soundet oppi det hele. Med akustiske perler, nydelige harmonier og melodier som aldri slipper taket.

Sporliste

  1. Hey There
  2. Make It Last
  3. Can't Help It
  4. River
  5. Try
  6. True Friends
  7. Home
  8. The Calling
  9. Hold On
  10. When Mountains Fall

Produktfakta

Utgitt 2020 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Darling West
Bestillingsnummer JANSEN115LP