When The Morning Comes (VINYL - 180 gram)

Marit Larsen

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Etter tre studioalbum produsert av Kåre Vestrheim, inntar Marit Larsen for første gang produsentrollen selv. Resultatet er fjerdealbumet When The Morning Comes, anført av den fengende singlen "I Don't Want To Talk About It".

Etter forrige plate, Spark (2011), følte Larsen følte seg klar for noe nytt. Da muligheten til å tilbringe tid i Nashville dukket opp i 2013, lot hun seg ikke be to ganger. Planen var å endelig spille inn det folkalbumet hun har syslet med på si gjennom hele solokarrieren, inspirert av forbilder Gillian Welch, Patty Griffin og Dave Rawlings Machine. Men så gikk det ikke helt sånn. I stedet opplevde hun en kreativ forløsning i møte med et ungt og svært produktivt musikermiljø. Den vellykkede skriveprosessen fikk henne til å tenke det kunne være en idé å også spille inn albumet i utlandet - og det var jakten på en amerikansk produsent som fikk henne til å innse at hun like gjerne kunne ta jobben selv. At hun selv måtte sitte ved roret, ha en visjon og være til stede i alle ledd av prosessen.

I arbeidet med har Marit Larsen forsøkt å strekke seg bort fra det søte hun forbindes med som artist. Akustisk gitar og strykere er holdt tilbake, og hun har jobbet en hel del med stemmebruken - blant annet ved å være mer bevisst på at det faktisk er hun som skal synge låtene når hun har skrevet dem. Et personlig høydepunkt ble arbeidet med trommeslager Matt Chamberlain, Marits "største trommishelt i hele verden", som spiller på plater hun har hørt på hele livet (Fiona Apples, blant annet). Coldplays strykerarrangør Davide Rossi bidrar også på albumet.

Produktfakta

Utgitt 2014 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Marit Larsen Label WM Norway
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 5054196273019

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i